LAATSTE NIEUWS VAN DE N.P.S.B.


21 februari 1998

Op 19 februari 1998 is Pak W.L. Flohr van ons heengegaan.

21 februari 1998

19 april 1998 Open Belgische Kampioenschappen, meer informatie volgt !!

12 oktober 1997

Aanstaande zaterdag is er een Pasar (Indonesische markt) in Amersfoort. Rond 18.30 uur is er een Pencak Silat demonstratie.

1 oktober 1997

Al enige dagen is er een Pencak Silat mailing list. Altijd het laatste nieuws, zelf iets in te brengen. Schrijf je in !!

29 september 1997

Nusantara festival te Malaysia

Tijdens het Nusantara festival te Malaysia heeft Nederland de volgende resultaten gehaald.
Dames solo eerste plaats
Heren solo eerste plaats
Jurus Wajib tweede plaats
Heren tweegevecht tweede plaats

N.P.S.B. nieuwsbrief april/mei 1997

9 juni 1997

Demonstratie Pasar Malam Besar

Op 23, 28 en 29 juni a.s. zullen diverse Pencak Silat groeperingen een demonstratie verzorgen op de jaarlijkse Pasar Malam Besar te Den Haag.

6 mei 1997

EK te Den Haag verschoven naar 1998

Tijdens het WK te Kuala Lumpur hebben de vertegenwoordigers van de deelnemende Europese landen samen met de Persilat besloten om het EK, wat dit jaar in november te Den Haag zou plaatsvinden, te verschuiven naar 1998. Eťn van de meest doorslaggevende redenen hiervoor was de financiŽle positie waarin de spelers terecht zouden komen. Om deel te kunnen nemen aan het WK hebben zij al een redelijk bedrag betaald voor o.a. de reis en het verblijf te Kuala Lumpur. Wanneer het EK doorgang zou vinden zou hier weer een financiŽle bijdrage bovenop komen die voor zowel spelers als bonden moeilijk, aldanniet helemaal niet te voldoen is. Daarbij komt nog dat de Persilat rond de maand augustus een Penataran zal houden op 3 plaatsen in Europa. De bedoeling is dat geÔntresseerde zich opgeven voor deze Panataran om een certificaaat wasit/juri in het Wiralaga en/of Seni te behalen. Wanneer spelers hierin geÔntreseerd zijn vergt dat weer een shot in de buidel die toch al zo is aangetast.
Een secundaire reden is dat er anders in 97 twee grote evenementen zouden zijn geweest en in 1998 geen enkele. Officieel behoren het WK en EK elkaar af te lossen. Rustig afwachten dus voor het EK in 98 en vooruitkijken naar het Minang Kabau Festival op 6-7 en 8 juni.
Hoe, wat en wanneer de Penataran zal plaatsvinden hoor je nog via de nieuwsbrief en/of deze nieuwspagina. De verwachting ligt in augustus te Schoten (BelgiŽ).


E-mailHomeNederlandse Pencak Silat Homepage
Reakties naar: Eric Bovelander
Voor het laatst bijgewerkt: 22 februari 1998

Homepage